Nyugdíjas Vidám Házasok Egyesülete
PDF Nyomtatás E-mail
Share

Egyesületünk 2000-ben alakult újjá új vezetőséggel. Taglétszámunk változó: 100 és 140 fő között mozog, jelenleg 97 tagunk van.

Célunk a nyugdíjasok kulturális összefogása. Heti rendszerességgel szervezünk foglalkozásokat. A tervezett programokat fél évre előre kiadjuk.

Ebben megtalálható:

  • versmondás
  • Ki-mit-tud
  • játékos vetélkedő
  • játék a betűkkel
  • viccmesélés

Szerepel továbbá a programunkban fürdőkirándulás, Nőnap, Majális és a Vadasparki látogatás. Nagyon népszerű a szalonnasütés, ezért azt évente kétszer is megszervezzük.
Évente megrendezzük a nyugdíjas sportnapot külső egyesületek meghívásával.

Emellett megünnepeljük az Idősek Napját, megrendezzük a Luca napi pogácsasütő versenyt, megünnepeljük a Karácsonyt és a Szilvesztert is.

Évente több alkalommal rendezünk zenés vacsorát (Farsangi bál, Katalin bál). Részt veszünk a Senior Center által szervezett Hallé főző versenyen és a Tavaszi Forgatagon.

Évente járjuk az országot a horgászversenyekre benevezve, amelynek eredményeként nagyon sok kupát nyert a csapat.  Évi rendszerességgel megyünk Hajdúszoboszlóra egy hetes gyógykezelésre 35-40 személy részvételével.
Európa országait meglátogattuk, kultúrájukat megismertük. Az egyesület egyébként nagyon összetartó: megünnepeljük a névnapokat, születésnapokat.

20012-ben a Liszt Ferenc évforduló alkalmából szerveztünk Ki-mit-tudot. 2013-ban Gárdonyi Géza évfordulója alkalmából ugyanígy tettünk. Eredményeink: 1. helyezett illetve 3. helyezett.

Foglalkozásainkat a Petőfitelepi Művelődési Házban tartjuk minden csütörtökön 17-20 óra között.Elnök: Kiss Péter
Tel.: 62/495-585

Keressen bennünket a Facebookon is!

Képekből ízelítő

Klubjaink