Tisza Volán Nyugdíjas Klub - Civil Volán Szabadidő Központ
PDF Nyomtatás E-mail
Share

A klub vezetője: Bálint Ferencné

A klub vezetőjének emailcímei: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

A klub gazdasági vezetője: Stumpf Mihályné

A klub gazdasági vezetőjének emailcíme: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

A klub telephelye (foglalkozások helye):    DAKK ZRT. Szabadidő Központ  - 6724 Szeged, Bakay N.u. 48.


Bemutatkozás

A Tisza Volán Nyugdíjas klub 1997 február 13.-án alakult újjá. A szervezetet 15 fő alapította újjá. Sajnos az alapító tagok közül 8 fő már nem él.
A klub elnöke Siket István úr lett, gazdasági vezetői posztot nem sokkal később Sárszegi Lászlóné töltötte be,
2016 április 07.-én Bálint Ferenc lett megválasztva a klub elnökének, Stumpf Mihályné pedig a gazdasági vezetői megbízatást kapta meg. Siket István úr és Sárszegi Lászlóné saját kérésére vonultak vissza.
A klubnak minden hónap első csütörtökén vannak a találkozók megszervezve a tagoknak, ahol az aktuális események kerülnek megbeszélésre, valamint a tárgyhóban névnapjaikat illetőleg születésnapjaikat ünneplők kerülnek köszöntésre,
Évente általában 3 kirándulást tervezünk, azokon mindig nagy az érdeklődés.
A Senior Center által szervezett rendezvényeket mindig figyelemmel kísérjük, azokon jelentős részben részt is veszünk, hasonlóan Szeged Megyei jogú város által szervezett programokon is.
A klubvezetői értekezleteken általában elnöki szinten képviseltetjük magunkat.
Nagy népszerűségnek örvend a klub tagok részéről az " Idősek Akadémiája".
Évente decemberben az évzáró találkozó, illetve januárban az évnyitó találkozó kerül megrendezésre, ahol főzünk és vendégeket is meghívunk.
Minden évben a decemberben a klub részére átadott karácsonyi csomagokat eljuttatjuk  a rászoruló Tisza Volán nyugdíjasainak.
A klub létszáma jelenleg 50 fő.

Keressen bennünket a Facebookon is!

Képekből ízelítő

Klubjaink