Bécsi Körúti Nyugdíjas Klub
PDF Nyomtatás E-mail
Share

Bécsi Körúti Nyugdíjas Klub
Szeged
Bécsi krt. 7.

Vezető: Gajdos Pálné
 

Helyettes neve: Hambek Aranka
Email cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Klubunkat a Csongrád Megyei Bíróság, mint társadalmi szervezetet a Pk.60070/1990/2, számú jogerős bírósági határozatával vette nyilvántartásba, 1990. 07. 17. napján, (A klub 1983. évtől működik, tekintettel arra, hogy elődeink a helyiséget egy pincéből alakították ki, melyre a használatba vételi engedélyt 1983. évben kapták meg.)
A Klub tagsága és létszáma, vezetése az eltelt időben többször cserélődött. Jelenleg a taglétszám mintegy 30 fő, melyből 29 fő a nő. Pártoló tagjaink száma 4. A tagság a város területéről tevődik össze, és az átlag életkora 75 év.
A helyiség használatáért az IKV Zrt-nek fizetünk díjat, melyet és a szolgáltatók számláit a tagdíjakból, pártoló tagjaink támogatásaiból és pályázaton nyert pénzekből egyenlítjük ki. Bevételt nyújtó rendezvényeket nem tartunk. Magunk, önkéntes munkában végzünk el minden feladatot, ami az egyesület működéséhez szükséges.
Klubunkban a többségében egyedülálló tagjaink számára kívánunk kulturált időtöltést, szórakozást és hasznos ismerteteket nyújtani. Rendezvényeinket főleg a klubban tartjuk, kedden és vasárnap délutáni órákban. Ezek: eü. jogi, irodalmi, fogyasztói, lakás- és közlekedés biztonsági stb. az időseket érintő tájékoztatók, tudnivalók.
Klubunk tagsága nyitott, szeretettel várunk új tagokat.
 

Keressen bennünket a Facebookon is!

Képekből ízelítő

Klubjaink