Nyugdíjas Egérpadtársak Szervezete
PDF Nyomtatás E-mail
Share

A klub vezetője: Csányi Mihályné

A klub vezetőjének emailcíme: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

A klub titkára: Kis Mihályné

A klub titkárásnak emailcíme: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

A klub székhelye: 6721   Szeged, Eszperantó u. 1.


Nyugdíjas  Egérpadtársak Szervezetéről  rövid ismertető.

Szervezetünk taglétszáma 30 fő, 29 fizetős 1 fő tiszteletbeli tag., az előző nyugdíjas klubunk vezetője: Barna Lajosné
Foglalkozásainkat a Szegedi Somogyi Könyvtár számítógépes helyiségében tartjuk szombatonként,  ezzel nem zavarjuk a Könyvtár által szervezett prog-
ramokat.   15 gépen tudunk dolgozni, a heti  anyagot, egyik klubtársunk állítja össze  igény szerint . Július, augusztus szünet. A foglalkozásokat követően közös kávézás, s az aktuális születésnaposok köszöntése verssel. Előadó: Lekics Ferencné. Taglétszámunkból 6 főnek van párja, a többiek egyedülállók.
Nem  közös munkahelyről  jöttünk, csupán a számítógépes ismeretek iránti érdeklődés kovácsolt bennünket össze. 2019-ben ünnepeljük a Bírósági bejegyzésünk 10 éves évfordulóját, továbbá 5 fő tölti be a 85.ik életévét 1 fő pedig a 80.-at Megünnepeljük ezeket a jeles dátumokat.
Névnaposok köszöntése évente 5 alkalommal összevontan a Senior Centerbe.
A nyári szünet előtt  egész napos  főzős, süteményes úgynevezett  „ Tanya” bulival erősítjük, mélyítjük barátságunkat. Július, augusztus hónapban hetente találkozunk egy közös kávézás erejéig.
Kulturális érdeklődésünk széleskörű,  komolyzene, színház, Városházi Esték programjai, régi zongoristák, Közéleti Kávéházi programok stb.
Kirándulások 1 naposak  saját ötletek alapján M.o-on belül. MÁV-Start , Tátradol ajánlatai közül szemezgetünk.
A Senior Center rendezvényeinek  részesei vagyunk, a nagysikerű Idősek Akadémiáját ebben az évben 5.-en látogattuk, Halfesztivál, Karácsonyi ünnepség  stb.
Saját  Karácsonyi ünnepségünkön kis ajándékcsomagokkal kedveskedünk egymásnak
Szilveszter a Színházban, így  az év utolsó napján is van közös rendezvényünk.
Klubunk tagsága  Alapszabályunknak megfelelően nem politizál, tiszteletben tartjuk  mindenki hovatartozását, de  közösségünk célja , hogy legyünk barátok számítsunk, figyeljünk egymásra. Őszintén kijelentem, hogy példásan jó a kapcsolatunk.


Csányi Mihályné  elnök
 

Keressen bennünket a Facebookon is!

Képekből ízelítő

Klubjaink