Fénysugár Medicina a Megváltozott Munkaképességűekért Egyesület
PDF Nyomtatás E-mail
Share

A klub vezetője:  Vaskóné Kiss Éva

A klub székhelye: 6723 Szeged, Szilléri sgt. 21.

A klub emailcíme: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

A klub vezető-helyettese: id. Boros Gyula

A klub honlapja: http://fenysugar-medicina,webnode.hu


Egyesületünk célja a megváltozott képességű és az időskorú emberek számára biztosítandó érdek képviseleten túl, a szabadidő hasznos eltöltésének elősegítése, gazdag programkínálattal élménydúsabbá tenni mindennapjaikat. Megkönnyítjük az idős, beteges emberek és családtagjaik számára a lelki támaszhoz való jutást, a társadalomba való beilleszkedés lehetőségét. Célunk továbbá egészségügyi és egyéb életvitelt segítő szolgáltatásokhoz való hozzáférés elősegítése, illetve tanácsadói szolgáltatáshoz, a szociális ellátásokhoz való hozzájutás elősegítése. Programjaink célja a tevékenységünk folyamatos megerősítése és színesítése, ezért mindig szívesen veszünk új ötleteket, terveket a egyesületi életünkkel kapcsolatban, melyekkel a csoportösszhangot elmélyíthetjük, ezzel is célkitűzéseinket hangsúlyozva.
Valamint fontosnak tartjuk az együttműködést mindazon társadalmi szervezetekkel, amelyek a nyugdíjas és sérült emberek társadalmi beilleszkedésének elősegítését célozzák, ezért folyamatosan törekszünk ezen szervezetekkel való kapcsolatteremtésre.

Az összejövetelüket havi rendszerességgel a hónap első péntekén 10 órakor tartják a Senior Centerben, melyen megbeszélik a következő havi programot.

Facebook elérhetőség: www.facebook.com/fenysugar.medicina.egyesulet

Telefon: 06-30-408-67-49

Keressen bennünket a Facebookon is!

Képekből ízelítő

Klubjaink