Harangláb Nyugdíjas Klub
PDF Nyomtatás E-mail
Share

A klub vezetője: Kucsora Jánosné

A klub vezetőjének emailcíme: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

A klub vezető-helyettese: Böjthe Sándorné

A klub vezető-helyettesének emailcíme: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

A klub székhelye: 6729   Szeged, Vaskapu u. 26.


A nyugdíjasklubunk Klebelsberg telepen működik már 15 éve, nagyon-nagyon összetartó és családias hangulatban. Őrizzük a hagyományokat. Minden helyi összejövetelen és ünnepségen részt veszünk. Farsangi ünnepségen Fánkkirálynőt választunk és mindenki süti a fánkot, melyet szakszerű zsűri alapján választunk és ő nyeri el a fánkkirálynő címet a köténnyel és a vándorkupával együtt. Boszorkányokként, zeneszóval és tűzrakással elégetjük a rosszat és várjuk az újabb tavaszt. Karácsonykor szintén jelmezzel beöltözve ünnepeljük együtt a Mikulást, aki mindenkinek ad egy kis ajándékot és jó kívánságot az ünnepre. Ennek is nagy hagyománya van a klubba és nagy örömmel vesznek részt. Színjátszást, vetélkedőket szervezünk, mindenki nagy örömére. Minden évben közösen kirándulunk és a közös élmények erősítik az összetartást. Köszönettel tartozunk az Önkormányzatnak, hogy ebbe sokat segítenek nekünk pályázat útján. Örülünk, hogy Szegeden élhetünk.     
 

Keressen bennünket a Facebookon is!

Képekből ízelítő

Klubjaink